Torr hud

LdB Creme Rich Jasmine

Vår hud förändras hela tiden. Ibland är den extra känslig, ibland torr och ibland precis som vanligt. Originalet LdB Creme Rich Jasmine med sin klassiska doft möter alla behov. Den är ett perfekt alternativ för dig som är osäker på vad din hud faktiskt behöver.

LdB Creme Rich Jasmine är berikad med E-vitamin och baserad på vegetabiliska oljor från bland annat sheanötter. Creme Rich Jasmine ger din hud omedelbar fukt och skyddar mot uttorkning och yttre påfrestningar. Det tillsatta sheasmöret verkar återfuktande och minskar dessutom den uttorkande effekt vatten har på huden.

Ldb Oil Infused Macadamia

Torr hud är ofta ett tecken på att du behöver produkter som hjälper dig att återställa din naturliga fuktbalans. Oljeberikade produkter som hjälper till att binda och bevara fukten i huden är i de flesta fall ett framgångsrikt recept.

LdB Oil Infused Macadamia är vår hudvårdsserie berikad med macadamiaolja, känd för sina närande och vårdande egenskaper. Oljan hjälper till att kapsla in och bevara fukten och verkar mjukgörande på din hud och lämnar efter sig en varm och feminin doft.